Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایران

نفوذ افراد امنیتی برای پرونده‌سازی علیه بانوان تماشاگر تراختور آزربايجان

برخی هواداران تیم فوتبال تراختور مدعی شده‌اند که افراد نفوذی با تهیه فیلم و عکس از بانوان هوادار، علیه آنان پرونده‌سازی می‌کنند. این افراد که در پوشش تماشاگر در میان هواداران حضور دارند، با راهنمایی نیروهای امنیتی، شعارها و رفتارهای هواداران را زیر نظر دارند. 

برخی از هواداران تیم فوتبال تراختور با ارسال تصاویری از این افراد به عنوان کردند، تعدادی از افراد نفوذی در میان تماشاگران حضور دارند که با عکس‌برداری و فیلم‌برداری از هواداران زن، به‌ویژه کسانی که شعارهای ملی-هویتی سر می‌دهند، این تصاویر را در اختیار نیروهای امنیتی قرار می‌دهند.

تماشاگران می‌گویند این افراد در مقاطع مختلف، با هدایت و راهنمایی مأموران امنیتی، رفتار و شعارهای هواداران را تحت نظر گرفته و در برخی موارد، آنان را تهدید و اذیت می‌کنند.

چند روز پیش نیز ادعاهایی درباره نفوذ نیروهای موسوم به «پرستوهای وزارت اطلاعات» در میان هواداران تیم تراختور منتشر شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا