
علی ربیعی انتشار فایل صوتی محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران را «توطئه آمیز» خواند و افزود این مصاحبه ربوده شده و بصورت «گزینشی» پخش شده است.
ربیعی اعلام کرد: «ربایش این اسناد، توطئهای علیه دولت، نظام و نهادهای سرافراز و توطئهای علیه منافع ملی ماست.»
سخنگوی دولت ایران گفت: «ما منتظر خواهیم بود که آقای ظریف به ایران برگردند و توضیحات لازم درمورد سوء برداشت ها را ارائه کنند.»
او گفت که فایل گفتگوی ظریف «توسط افرادی که هویت آنها در دست بررسی است به سرقت رفت و منتشر شد.»
ربیعی از سوی دیگر اظهارات ظریف در مصاحبه افشا شده علیه دخالت و حاکمیت سپاه پاسداران و قاسم سلیمانی را «آسیب شناسی سیاستگذاریهای دستگاههای مختلف» عنوان کرد و افزود، طبیعی است دستگاه دیپلماسی ما «نگاه متفاوتی نسبت به سیاستها و نحوه پیگیری سیاستها با نهادهای دیگر داشته باشد.»
ربیعی در ادامه شائبه انتخاباتی بودن یا انتشار عمدی دولت را خنده دار دانست و گفت، بخشی از آن مصاحبه هم «قرار بود پخش شود و پخش خواهد شد.»
از سوی دیگر، جان کری، وزیر امور خارجه سابق آمریکا و نماینده کنونی ویژه رئیس جمهوری این کشور در امور اقلیمی، که با انتقاد تند جمهوریخواهان در این ارتباط روبهرو است و خواهان استفای او شدهاند، در توئیتی گفت که برخلاف آنچه ظریف در فایل فاش شدهاش گفته، او هرگز در مورد عملیات مخفی هوایی اسرائیل در سوریه با ظریف صحبتی نکرده است.