
حجتالاسلام پناهیان، گفت: «هیچگاه از ادبیات کهن فارسی جدا نشوید. شاهنامه را مطالعه کنید. داستانهای مختلف در شاهنامه با روحیه حماسی داریم.»
او با بیان اینکه «ترکیب نوحهها با اشعار کهن فارسی هم بسیار مهم است»، افزود: «برای تقویت حماسهسرایی حتماً شاهنامه را مطالعه کنید که کمک به روحیه حماسی شما در شعر گفتن میکند.»
اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی نامهای به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه این شاعر نژادپرست را «حکیم برجسته ایرانی-شیعی» نامیده و از امامان جمعه سراسر کشور خواسته بود به مناسبت ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی، وی را در نماز جمعه تبلیغ کنند.
فردوسی از شاعران منفور در میان ملل غیرفارس است که با اشعار تورک ستیزانه، عرب ستیزانه و زنستیزانهاش همواره مورد انتقاد فعالین حقوق بشری و ملل غیرفارس بوده است.
نمونههایی از اشعار تورک ستیزانه و زن ستیزانه فردوسی:
«زن و اژدها هر دو در خاک به – جهان پاک از این هر دو ناپاک به
زنان را ستایی سگان را ستایی – که یک سگ به از صد زن پارسای»
«به صد ترک بیچاره بدنژاد – که نام پدرانشان ندارند یاد»
نژادپرستی فارسی که بر پایه تورک ستیزی و عرب ستیزی بنا نهاده شده، در طول یکصد سال گذشته در ایران نهادینه شده است و در ایران، تورک ستیزی و عرب ستیزی نقطه مشترک طیف های مختلف اعم از اصولگرا، اصلاح طلب، سلطنت طلب، مجاهد، مشروطه خواه و … است.
لازم به ذکر است، نژادپرستی فارسی که بر پایه تورک ستیزی و عرب ستیزی بنا نهاده شده، در طول یکصد سال گذشته در ایران نهادینه شده است و در ایران، تورک ستیزی و عرب ستیزی نقطه مشترک طیف های مختلف اعم از اصولگرا، اصلاح طلب، سلطنت طلب، مجاهد، مشروطه خواه و … است.