در همین ارتباط شبکه سلطنت طلب منوتو متعلق به پسر دیکتاتور سابق ایران، دیروز با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، پزشکیان را به دلیل دیدار با فعالین مدنی آذربایجان مورد هجمه قرار داد. این شبکه لانه مانقوردهای متواری مانند «وحید بهمن و حجت کلاشی» است و از تریبونهای اصلی تورکستیزی و آذربایجانستیزی به شمار میرود.
در این میان «منصور حقیقتپور» جاسوس ایران و ارمنستان در جنگ اول قاراباغ، آتش بیار معرکه شده و به دلیل حمله به پزشکیان، تورکها و آذربایجان به چهره محبوب فاشیستهای ایرانشهری بدل شده است.
این مانقورد حلقه به گوش تهران، اصالتا آذربایجانی اما متولد تهران است. او در سال ۱۹۹۳ در حین جنگ اول قره باغ، تحت عنوان «مشاور نظامی» از سوی ایران در آذربایجان شمالی مستقر شد و در ظاهر به آموزش و تجهیز ارتش آزربایجان می پرداخت اما در اصل برای ایران و ارمنستان جاسوسی می کرد و اسرار نظامی آذربایجان را در اختیار ارمنستان قرار می داد. در سال ۱۹۹۴ سازمان امنیت ملی آذربایجان وی را به جرم جاسوسی برای ارمنستان دستگیر و از آذربایجان اخراج کرد.
این عضو سپاه پاسداران در جنگ دوم قاراباغ نیز در اظهاراتی بیشرمانه از ایرانی ها خواست به جای واژه «آذربایجان» از «حاکمیت بادکوبه» استفاده کنند.
منصور حقیقت پور در اوایل انقلاب ایران نیز در سرکوب جنبش خلق مسلمان در تبریز شرکت فعالانه داشت. او بعدها به عنوان محافظ حجتالاسلام نقی قاضیپور که رئیس دادگاه انقلاب اردبیل و سراب بود منصوب شد و در شناسایی و سرکوب مخالفان جمهوری اسلامی در اردبیل نقش فعالی داشت.