Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهان

پهپاد کامیکازه «آزات» ترکیه آماده تولید انبوه است

پهپاد نمای اول شخص «آزات» ترکیه برای تولید انبوه آماده شد.

شرکت «روبیت تکنولوژی» مدتی است در زمینه ساخت پهپادهای دارای قابلیت کامیکازه فعالیت می‌کند. در نتیجه این فعالیت‌ها پهپاد نمای اول شخص (FVP) «آزات» برای تولید انبوه آماده شد.

آزات می‌تواند توسط اپراتور با عینک کنترل شود و پس از اینکه به هدف خود می‌رسد، مواد منفجره بر روی خود را فعال و ماموریت خود را با موفقیت تکمیل کند.

این پهپاد کامیکازه بی‌صدا کار می‌کند و تا 4 کیلومتر برد پروازی دارد و می‌تواند طی 15 دقیقه در هوا بماند. آزات به لطف آنتن قابل تعویض خود می‌تواند با شرایط مختلف سازگار شود و با نرم‌افزای که با منابع بومی ایجاد شده، ماموریت خود را می‌تواند به‌صورت ایمن به پایان برساند.

آزات سپر حفاظتی سه‌گانه دارد. این پهپاد به جی‌پی‌اس نیاز ندارد. حتی اگر لینک دیتا قطع شده باشد، می‌تواند با عینک اپراتور نظارت و کنترل شود. همچنین با هوش مصنوعی می‌تواند بدون هیچ ارتباطی، به هدف از پیش تعیین شده حمله کند و در صورت عدم تشخیص هدف نیز می‌تواند خود را منهدم کند.

این پهپاد ورژن‌هایی با قابلیت حمل انواع محموله‌های 500، 750 و 1000 گرمی را نیز دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا