این مستندساز آذربایجانی در ویدئویی که در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ در صفحهی شخصی اینستاگرامی خود منتشر کرده، تغییر و تحریف اسامی تورکی در ایران را اولین گام برای از بین بردن هویت یکسانسازی تورکها در ایران معرفی نموده است.
سوغورلوق (Suğurluq) یکی از مراکز تمدنی عصر آهن آذربایجان با نام تحریفشدهی تخت سلیمان واقع در شهر تیکانتپه (Tikantəpə) با نام تحریفشدهی تکاب استان آذربایجان غربی است. این مجموعه از عصر آهن یعنی 500 سال قبل از میلاد بهجامانده و در دوران هخامنشی از بین رفته است.
این در صورتی است که در بر اساس تاریخنویسی رسمی در ایران مجموعهی سوغورلوق بازمانده از دوره ساسانیان و بهعنوان یکی از مهمترین آتشکدههای دوره ساسانی یعنی آتشکده آذرگشسب و محل تولد زردشت نیز معرفی میشود؛ اما به گفتهی آقای علیمرادی «در مجموعهی سوغورلوق بهجز اجاقهای مقدس عصر آهن هیچ نشانه و اثری از آتشکده و زردشت حتی اثری از سلسلهی ساسانی وجود ندارد.»
علیمرادی در ادامه میافزاید «زبان و هویتمان را به نام خود سند زدند و بازیچهی پروژهی تاریخسازی فارسی-آریایی خود کردند.» این مستندساز آذربایجانی در پایان ویدئو اشارهای هم به کتاب «سه دریاچه، یک گهواره: تاریخ تمدن در آذربایجان از ابتدا تا پایان عصر آهن» اثر سید مرتضی حسینی میکند که نویسنده در آن به واقعیتهای تاریخی پنهان در رابطه با مجموعه سوغورلوق میپردازد.
لازم به ذکر است، مجموعهی سوغورلوق در ۴۵ کیلومتری شمال شرقی تیکانتپه (تکاب) در استان آذربایجان غربی واقع شده است.