Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ایرانخاورمیانه

مقام امنیتی سابق اسرائیل:‌ آسمان سوریه باز و اکنون بهترین زمان برای حمله به ایران است

روزنامه تلگراف درباره مذاکره ایران و آمریکا نوشت بر اساس ارزیابی برخی مقام‌های امنیتی اسرائیل، مذاکرات خبر خوبی برای این کشور نیست چون می‌تواند دست دولت را در حمله به ایران و برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی، در زمانی که این مقامات آن را «فرصتی طلایی» می‌دانند، ببندد.

گیورا آیلند، رییس پیشین شورای امنیت ملی اسرائیل، پنج‌شنبه ۲۱ فروردین به تلگراف گفت: «بسیاری از مقام‌های اسرائیلی معتقدند اکنون بهترین زمان برای اقدام نظامی [علیه جمهوری اسلامی] است چون ایران در موقعیت آسیب‌پذیری قرار دارد.»

او افزود: «آسمان سوریه برای ما باز است؛ وضعیتی که ممکن است با اقدامات ترکیه طی هفته‌های آینده تغییر کند. همچنین، واکنش جدی از سوی حزب‌الله نیز انتظار نمی‌رود.»

 

هم‌زمان، فری پرس به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین آمریکا گزارش داد کاخ سفید از هم‌اکنون بررسی اهداف احتمالی حمله در ایران را چه برای اسرائیل و چه برای آمریکا آغاز کرده است که این اهداف شامل تاسیسات اصلی هسته‌ای جمهوری اسلامی، سایت‌های غنی‌سازی، و مراکز تولید موشک‌های بالستیک و پهپادها هستند.

 

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا نیز ۲۰ فروردین گفت که اگر مذاکرات با جمهوری اسلامی به نتیجه نرسد و لازم باشد، ایالات متحده اقدام نظامی خواهد کرد و اسرائیل هم در این موضوع درگیر خواهد بود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا