
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آزربایجان شرقی گفت: «براساس آخرین آمار دریافتی ۱۳۰ روستا در محاصره برف است و تردد در مسیرهای منتهی به این روستاها امکان پذیر نیست.»
اروجعلی علیزاده از بسته شدن راه ارتباطی ۱۳۰ روستای آزربایجان شرقی خبر داد و اظهار کرد: «این روستاها مربوط به شهرستانهای ماراغا، چاراویماق، هشترود، اهر، مرند، ورزقان، ساراب، بستانآباد و هریس است که در این میان شهرستانهای چاروایماق با ۴۰ روستا و اهر با ۳۵ روستا بیشترین رقم را به خود اختصاص دادهاند.»
حجم بارشهای چند روز گذشته بین ۲۰ تا ۱۵ سانتی متر بوده که بیشترین بارشها در اهر، چاروایماق، ماراغا و هوراند به ثبت رسیده است.
بارش برف اخیر در آزربایجان جنوبی بار دیگر سوء مدیریت مسئولان دست نشانده تهران، محرومیت ها و تبعیضات صورت گرفته از طرف تهران بر علیه آزربایجان را آشکار کرد.
با وجود گذشت چندین هفته از شروع بارش برف، راه ارتباطی صدها روستای آزربایجان همچنان مسدود است. معابر و خیابانهای شهرها مملو از برف می باشد و زندگی شهروندان مختل شده است.
در بسیاری از نقاط آزربایجان مردم که از امدادرسانی مسئولان ایران ناامید شده اند، خود با امکانات اولیه سعی دارند معابر و راههای ارتباطی شان را باز کنند.