جهان

قانون گذاران فرانسه خواهان محاکمه چین به دلیل سرکوب اویغورها شدند

حدود ۳۰ قانونگذار در فرانسه خواستند که چین در یک دادگاه بین المللی به دلیل ارتکاب "جنایت بشری" علیه ترکان اویغور در منطقه خودمختار سین کیانگ محاکمه شود.

نمایندگان مجلس فرانسه، طوماری را به رهبری آئوریلین تاشه، که چندی پیش از حزب حاکم استعفا داده بود، به امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه تقدیم کردند که از وی می‌خواهد برای محاکمه مقامات چین در دادگاه بین المللی به خاطر ارتکاب جنایات بشری علیه ترکان اویغور ، تلاش کند.

در همین حال، برونو لو مایر، وزیر اقتصاد فرانسه نیز به مطبوعات گفت که فشار بر ترکهای اویغور در چین “غیرقابل قبول است.”

وزیر فرانسوی اظهار داشت که آنها دائماً این موضوع را در جلسات خود با همتایان چینی مطرح می کردند.

«هوبرت ج-لافریرایر» که یکی از نمایندگان مجلس است نیز پیشنهادی به مجمع عمومی مجلس ارسال کرده که خواستار پاسخ «ژان یوس لو دریان» وزیر خارجه فرانسه در مورد فشار دولت چین بر علیه اویغورها شده است.

لیبراسیون: نسل کشی بر علیه اویغورها انجام می شود

از طرف دیگر، لیبراسیون، یکی از روزنامه های پرمخاطب در فرانسه، با اختصاص دادن صفحه نخست خود به این موضوع، از سرکوب ترکهای اویغور در چین نوشت.

این روزنامه با تیتر “نسل کشی اویغور در عمل”، پس از انتشار گزارشی مبنی بر عقیم سازی زنان اویغور توسط حکومت چین، با یک معلم اویغور که از اردوگاه های “آموزش” چین به اروپا گریخته بود، ملاقات و مصاحبه کرد.

این معلم با بیان اینکه آنها را مجبور به کار مجانی کرده‌اند، مورد تجاوز و شکنجه قرار داده اند، توضیح داد که چگونه سیاست آسیمیلاسیون حزب کمونیست چین “شکل کلی توتالیتاری و نسل کشی به خود گرفت”.

ایالات متحده آمریکا تصمیم به تحریم گرفته بود

دولت آمریكا دو روز پیش در تاریخ ۳۰ تیرماه، ۱۱ شركت چینی را به دلیل نقش دشتن در نقض حقوق بشر علیه تركهای اویغور در منطقه خودمختار سین کیانگ، در فهرست تحریم‌ها قرار داده بود.

ویلبور راس، وزیر بازرگانی ایالات متحده در بیانیه‌ای از تصمیم دولت به تحریم ۱۱ شركت چینی كه در نقض حقوق بشر در اقدامات دولت چین از جمله “سرکوب، دستگیری در مقیاس وسیع، كار اجباری، جمع آوری غیرمجاز و تجزیه و تحلیل ژنتیك داده های بیومتریک” در منطقه خودمختار سین کیانگ اویغور نقش داشتند، خبر داد.

پیش‌تر در تاریخ ۲۲ ماه مه، وزارت بازرگانی ایالات متحده ۹ نهاد چینی را نیز به خاطر نقض حقوق بشر علیه ترکان اویغور در منطقه خودمختار سین کیانگ در لیست تحریم‌ها قرار داده بود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا