شهردار تبریز ضمن ابراز خوشنودی از ملاقات با خانم ثمینه باغچه بان گفت: «خود را موظف دانستم که به محض اطلاع از حضورتان در تهران، به دیدارتان بیایم. شما و پدر گرامیتان، جبار باغچه بان، نه تنها در تاریخ تبریز بلکه در تاریخ ایران و حتی جهان جایگاهی ویژه دارید.»
وی افزود: «پدر شما با بنیان گذاری نخستین مدرسه ویژه ناشنوایان، انقلابی در آموزش این گروه از جامعه به پا کرد و نام تبریز را در عرصه جهانی مطرح ساخت. این افتخار برای تبریز همیشه باقی خواهد ماند.»
ثمینه باغچه بان نیز با بیان اینکه ادبیات ترکی همواره برای او معانی خاص و جذابی داشته یکی از اشعار معروف ترکی را با صدای دلنشین خود خواند: «محبت بیر بلا شئیدیر گرفتار اولمایان بیلمز»، وی افزود: «آرزوی من این است روزی دوباره به تبریز، شهر زادگاهم بازگردم. تبریز همواره برای من شهری پر از عشق و یادها ست.»
هفته گذشته، مریم باغچهبان، دختر ثمینه باغچهبان، نویسنده حوزه کودک و نوجوان به روزنامه اعتماد گفت: «بهدلیلعدم توانایی پرداخت اجارهبها مجبور است با مادرش که حدود صد سال سن دارد، از تهران بروند.» او اضافه کرد: «هنرمندان زیادی از تهران دور میشوند چون نمیتوانند از پس اجارهبها بر بیایند.»