
آقای پاکروح در ویدئویی که در صفحه اینستاگرام شخصی فرزندش منتشر شده گفته است: بعد از ضرب و شتم توسط ماموران پایگاه یکم آگاهی تبریز به دلیل خونریزی مغزی سه بار تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته ام و چهار بارهم در بیمارستان بستری شده ام و هنوز هم بهبود نیافته ام به دلیل دوبینی چشم هایم نمیتوانم راه بروم.»
آقای پاکروح در ادامه افزوده است: «متاسفانه به دلیل بی عدالتی قوه قضائیه و ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی تاکنون دادخواهی ما به جایی نرسیده است و در کمال تعجب به جرم تمرد به مامورین، برادرم اسد و پسرم فرهاد هرکدام به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده اند که برادرم هم اکنون در زندان است و فرهاد نیز جهت اجرای حکم احضار شده است و بیست میلیون تومان نیز از بابت حکم خودم جریمه نقدی پرداخت کرده ام، در جستجوی عدالت هستیم و انشاالله روزی محقق خواهد شد.»
پیشتر آقای جبرائیل پاکروح در ویدئویی که در اختیار صفحه مذکور قرار گرفته بود از ضرب و شتم خود به همراه برادر و فرزندش خبرداده و گفته بود: «به دلیل آسیبهای ناشی از ضربوجرح توسط ماموران و ضربات به سر، سه بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است و پس از این حادثه بارها در بخش مغز و اعصاب بیمارستان رازی تبریز بستری شده و اکنون به رغم گذشت مدتها از این حادثه کماکان دچار تاری دید، عدم تعادل در ایستادن و راه رفتن، آسیبدیدگی و اختلال در شنوایی، افتادگی پلک چشم راست و سستی عضلات بدن شده و عملا سلامتی و زندگی عادی این شهروند تحت تاثیر این رفتار بیرحمانه دچار اختلال شده است.»
آقای جبرائیل پاکروح به همراه برادرش اسد پاکروح و فرزندش فرهاد پاکروح پس از ضربوجرح توسط ماموران پایگاه یکم آگاهی تبریز بازداشت و به کلانتری ۱۴ تبریز منتقل شده بودند و بدون دسترسی به خدمات درمانی به مدت یک روز مورد بازداشت قرار گرفته بودند.