هلال احمر استان سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد مکانهایی با ظرفیت ۵۰۰ خانوار در شهرستان هیرمند برای اسکان اضطراری سیل زدگان پیش بینی شده است.
همچنین محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت نفربرهای زرهی سپاه برای انتقال سیل زدگان شهرستانهای شمالی سیستان و بلوچستان به محل های امن در منطقه مستقر شدهاند.
براساس برخی گزارشها نیز راه ارتباطی دهها روستا در این استان به دلیل آبگرفتگی قطع شده است.
ادامه بحران در خوزستان
آبگرفتگی و سیل در استان خوزستان نیز همچنان ادامه دارد. مسیر خرمشهر به آبادان و همچین مسیرهای ارتباطی بخشی از شادگان قطع است.
در همین حال خبرگزاری ایسنا در گزارشی به وضعیت سیل زدگان در یکی از مکانهای استقرار آنها پرداخته است. در این مکان حدود سه هزار نفر اسکان داده شدهاند.
به گزارش ایسنا، اردوگاه ثامن الائمه به سرویس بهداشتی، حمام، تلفن همگانی، سولههای مسقف و تعدادی کولر آبی مجهز است اما به دلیل جمعیت بالای اسکان داده شده در آن، برخی از سیلزدگان در چادرهایی در محوطه این اردوگاه زندگی میکنند.
به گزارش این خبرگزاری سعید حلفی یکی از اهالی روستای حلف حسن که از خدمات ارائه شده ناراضی است، میگوید: “حدود ۱۲ روز است که در این اردوگاه زندگی میکنیم و به ما پتوهای کثیف و استفاده شده میدهند و وضعیت امدادرسانی بسیار بد است. بچههایمان اسهال و استفراغ دارند.”
اما یکی از پزشکان متخصص اطفال که در اردوگاه مستقر است، گفته است: “تاکنون بیماری خاصی در این اردوگاه مشاهده نشده است و مشکل خاصی وجود ندارد.”
در همین حال براساس گزارش مقامات رسمی راه آهن جنوب همچنان به دلیل سیل و تخریب بخشی از آن مسدود است.
راه آهن جنوب اعلام کرد مسیر ریلی جنوب که به دلیل آب شستگی مسدود شده بود تا “سه روز دیگر کاملا ترمیم و بازسازی می شود.”
همچنین عبدالکریم درویش زاده، مدیرعامل راه آهن جنوب با اشاره به توقف حمل و نقل ریلی در مسیر اهوازخرمشهر گفت: “صبح روز یکشنه دبی آب خروجی به سمت ایستگاه های حمید و حسینیه در خرمشهر قسمتی از خط ریلی راه آهن جنوب در کیلومتر ۸۷۱ را دچار آب شستگی کرد.”
سیل اخیر ایران که از اوایل سالجاری آغاز شده و همچنان در این کشور ادامه دارد تاکنون براساس آمارهای رسمی ۷۸ کشته و هزار نفر زخمی برجای گذاشته است.
تخمین زده شده حدود ۱۰ میلیون نفر تحت تأثیر مستقیم و غیرمسستقیم این سیل قرار گرفتهاند.
۲۵ استان از ۳۱ استان ایران به طور همزمان یا در فاصله زمانی کوتاه دچار سیل شدند و ۲۳۵ شهر و ۴۳۰۴ روستا تحت تاثیر خسارات سیل قرار گرفتند.