
مختار ممدف؛ سفیر آذربایجان در اسرائیل در مصاحبه با نشریه اسرائیلی «جی ان اس» گفت افتتاح سفارت آذربایجان در اسرائیل به نشانه شکوفایی روابط دوجانه و کاهش روابط باکو با تهران انجامید.
سفیر آذربایجان گفت: «روابط ما با ایران در پایینترین سطح خود در تاریخ است، اما ما خواهان روابط پایدار با همه همسایگان خود هستیم.»
ممدوف در زمینه روابط آذربایجان و اسرائیل گفت: «روابط سیاسی با با تل آویو بر پایه ای محکم است و قرار است توسعه یابد.»
او گفت: «گشایش سفارت تسریع کننده و ابزاری برای گسترش و عمیقتر کردن این روابط است. ما فرصتهای بسیار بیشتری را در هر دو طرف میبینیم.»
سفیر آذربایجان خاطرنشان کرد که «هرتزوگ» رئیس جمهور اسرائیل قرار است پایان ماه جاری به آذربایجان سفر کند. سفر هرتزوگ به دنبال سفر ماه گذشته «الی کوهن» وزیر امور خارجه این اسرائیل به آذربایجان انجام خواهد شد.