
سفر راب در حالی صورت می گیرد که قدرت های جهانی برای احیای توافق هسته ای ۲۰۱۵ با ایران موسوم به برجام، تلاش می کنند و عربستان سعودی بخاطر پرداخته نشدن به برنامه موشکی تهران و پشتیبانی این کشور از گروههای نیابتی منطقه ای، از جمله در یمن، با آن مخالفت کرده بود.
بیانیه دفتر وزارت خارجه بریتانیا به نقل از راب اظهار داشت: “بریتانیا بر تعهد خود در مقابله با چالش های مشترک امنیتی، از جمله تهدیدهای ایران و ادامه درگیری در یمن، تأکید می کند.”
این بیانیه افزود که ریاض یک دوست نزدیک و یک شریک دیرینه است.
عربستان سعودی، از قدرت های جهانی خواسته است که در مذاکرات وین که هدف آن بازگرداندن کامل ایالات متحده و ایران به پیمان هستهای است، توافق گسترده تر و طولانی تری که شامل برنامه موشکی و حمایت ایران از گروههای نیابتی میباشد، به دست آورند.
واشنگتن در سال ۲۰۱۸ از این توافق نامه خارج و دوباره تحریم هایی را علیه ایران اعمال کرد و باعث شد تهران به تدریج چندین محدودیت هسته ای این پیمان را نقض کند.
وزارت خارجه عربستان سعودی نیز در پست توئیتری خود اعلام کرد که پادشاه عربستان و وزیر خارجه بریتانیا در مورد تلاش برای افزایش امنیت و ثبات منطقه و همچنین همکاری های مشترک در زمینه های مختلف گفتگو کرده اند.
دفتر وزارت خارجه بریتانیا همچنین گفت که، راب، با همتای سعودی خود نیز دیدار کرد و در مورد تجارت و تغییرات آب و هوایی گفتگو کرد.