
ترکیه، با ۸۳ میلیون نفر جمعیت، تاکنون ۱۰.۵۶ میلیون واکسیناسیون انجام داده و از نظر نسبت جمعیت واکسینه شده تاکنون، در رده های بالای کشورهای بزرگ قرار دارد.
اطلاعات وزارت بهداشت ترکیه نشان می دهد که بیش از ۲۹ هزار نفر در این کشور به دلیل کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند.
فخرالدین کوجا گفت ۴۲ استان در ترکیه در حال حاضر مناطق کم خطر و متوسط از نظر شیوع کرونا ارزیابی شده اند، در حالی که ۳۹ استان به عنوان مناطق پر خطر یا بسیار پر خطر ثبت شده اند.
بر اساس داده های وزارت بهداشت ترکیه، تعداد موارد جدید در روز پنجشنبه ۱۴ هزار و ۴۶ نفر بود.
فخرالدین کوجا روز چهارشنبه گفته بود که افزایش اخیر در مبتلایان به کرونا، منعکس کننده گسترش سریع ویروس کرونای جهش یافته است.
در تاریخ دوم مارس (۱۲ اسفند)، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه از کاهش محدودیتهای کرونایی با بازگشایی نسبی مدارس، کافه ها و رستوران ها، خبر داد.