Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آذربایجانایران

تجمع اعتراضی مالباختگان خودرویی در تاکستان قزوین

مالباختگان شرکت‌ رضایت خودرو طراوت نوین با برپایی تجمع در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان تاکستان قزوین، اعتراض خود را به بی‌تفاوتی مسئولان نسبت به مطالبات خود نشان دادند

روز سه شنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۲ جمعی از مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین در این تجمع اعتراضی با سردادن شعار “داد بزن داد بزن، حقت را فریاد بزن” و به نمایش در آوردن نوشته هایی با مضامین “واریزی طبق قرارداد حق مسلم ماست” خواستار رسیدگی دولت و مسئولین به مطالبات خود شدند.

آنها پیشتر نیز با برگزاری تجمع اعتراضی همراه با سردادن شعار در مصلی نماز جمعه قزوین خواهان رسیدگی به مطالبات خود شده بودند.

این مالباختگان طی هفته‌های گذشته با برپایی تجمعاتی در مقابل ساختمان استانداری و دادگستری قزوین نیز خواستار پی گیری و رسیدگی به شکایات خود از سوی مسئولان شده بودند.

روز دوشنبه دوم تیرماه سال جاری تجمع اعتراضی مالباختگان«شرکت رضایت خودرو طراوت نوین»استان قزوین در مقابل فرمانداری شهرستان تاکستان با سرکوب شدید نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شده بود که در این تجمع یکی از مالباختگان در اعتراض به عدم پاسخگویی مسئولان اقدام به خودسوزی کرده بود.

محمدرضا غفاری از اعضای سپاه پاسداران و صاحب این شرکت مبالغ هنگفتی از بابت پیش فروش خودرو به پنجاه هزار نفر از متقاضیان دریافت کرده و هیچ خودرویی به متقاضیان تحویل نداده و پاسخگوی مالباختگان نمی‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا