به گزارش خانه ملت، محمد باسط درازهی، نماینده مجلس درباره وضعیت عمرانی بافتهای فرسوده مدارس در استان سیستان و بلوچستان گفت: “با وجود اینکه جشن کپر زدایی مدارس در استان سیستان و بلوچستان برگزار شده است اما متاسفانه بسیاری از مدارس در این حوزه انتخابیه کماکان کپری هستند”.
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از مدارس خشتی و گلی با تنه درخت خرما در شرایطی ساخته شدهاند که با کوچکترین باد و باران احتمال دارد، ریزش کنند، تصریح کرد: “تغییر وضعیت نابسامان مدارس عمرانی استان سیستان و بلوچستان نیازمند تزریق اقدامات بنیادی و ریشهای است”.
وی ادامه داد: “اعتبارات قطره چکانی راهبرد مناسبی برای رفع معضل بافتهای فرسوده در استان سیستان و بلوچستان نیست، زیرا عمق محرومیت در این استان بسیار بالا است”.
درزاهی همچنین گفت: “جلوگیری از گسترش بازماندگان از تحصیل نیازمند تاسیس خوابگاه های شبانه روزی است زیرا دانش آموزان میبایست در برخی مناطق حداقل ۲۰۰ کیلومتر را طی کنند تا بتوانند در مدرسهای ادامه تحصیل بدهند”.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان حضور دارند، یادآور شد: “بسیاری از مدارس در استان سیستان و بلوچستان با مشکلات گرمایشی و سرمایشی روبرو هستند”.