مهدی مخبر روز چهارشنبه در نشست با اعضای ستاد راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل افزود: سهم این استان از جانباختگان جادهای فصل تابستان گذشته ۳۸.۳ درصد بوده و از این لحاظ رتبه نخست را به خود اختصاص داد ضمن اینکه به لحاظ تصادفات جادهای نیز با ۶۴ درصد در رتبه ششم کشوری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بیشترین جانباختگان جادهای استان مربوط به افراد ۲۰ تا ۴۰ سال است، افزود: بر اساس ارزیابیهای بعمل آمده سهم اردبیل از این لحاظ ۴۲.۹ درصد بوده و در رتبه سیزدهم کشور قرار گرفته است.
معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بیان کرد: تخلفات ثبت شده سیستمی اردبیل در سه ماهه اول ۹۸ به میزان ۶.۴ درصد بوده که نسبت به میانگین کشوری از وضعیت بهتری برخوردار است.
مخبر ادامه داد: بیشترین موارد واژگونی خودروها مربوط به مسیرهای اردبیل- مشگین شهر، اردبیل – مغان، اردبیل-سرچم و بیشترین مسیرهای شاخ به شاخ نیز مربوط به جاده اردبیل- خلخال، مرادلو و جعفرآباد است.
وی افزود: رفع نقاط حادثه خیز، چهار بانده کردن جادهها و ارتقای فرهنگ رانندگی و نقش نظارتی در این مسیر ها الزامی است.
به گفته وی، برای کاهش تصادفات رخ به رخ و واژگونی یک سری اقدامات کم هزینه و زودبازده مانند اجرای نوار لرزندههای میانی به همراه خط کشی دوبل و تسطیح شیب شیروانی، آرامسازی ترافیک در ورودی فرعی به اصلی با تابلو و کاهندههای سرعت و توسعه شبکه بزرگراهی استان یشنهاد میشود.
به گزارش ایرنا، معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اضافه کرد: بهرهبرداری بهینه از دوربینهای کنترل سرعت سیار، بهرهگیری از باسکولهای ثابت و سیار برای کاهش تخلفات اضافه بار، افزایش گشتهای کنترلی برای مقابله با مصرف مشروبات الکلی و روانگردان، ارتقای سطح اعمال مدیریت برای کاهش زمان طلایی امدادرسانی با برگزاری مانورهای امدادی و ارتقای خدمات پیش بیمارستانی، بیمارستانی و حوادث جادهای میبایست در اولویت جاده های پرتصادف کشور قرار گیرد.