ویدیوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان میدهد پنجشنبه ۱۳ بهمن، شعارهای شبانه مردم معترض از شهرهای شیراز، اراک و سنندج علیه جمهوری اسلامی طنینانداز بود.
ویدیوی منتشر شده دیگر نشان میدهد معترضان در شهرک اکباتان تهران شعار «مرگ بر خامنهای قاتل» سردادند.
یکی از ویدیوهای منتشر شده نشان می دهد در یکی از بلوکهای اکباتان در خاموش کردن چراغها برای شناسایی نشدن شعاردهندهها گفته است. او در این ویدیو میگوید: «وقتی حرف از هماهنگی میزنیم منظورمون دقیقا همچین چیزی هست.»
از کرمان نیز، معترضان ویدیویی را شامگاه پنجشنبه ۱۳ بهمن ویدیوئی منتشر کردند که نشان میدهد علاوه بر نوشتن «خامنهای ضحاک دهه فجر را به دهه زجر تبدیل میکنیم» بر دیواری، شعارهای «مرگ بر خامنهای» و «زن زندگی آزادی» را نیز بر معابر نوشته بودند.
ویدیوهای دیگری حاکی از آتش زدن یک بیلبورد حکومتی در دومین روز از مراسم حکومتی سالگرد انقلاب ۵۷ در مشهد است.
ویدیوی دیگر نیز نشان میدهد در فریدونکنار بنری با عکس خمینی و خامنهای و با موضوع پیروزی انقلاب اسلامی، به آتش کشیده شده است.
ادای احترام به کشتهشدگان خیزش انقلابی نیز ادامه داشت. ویدیویی که منتشر شده حاکی است روز پنجشنبه ۱۳بهمن جمعی از شهروندان با حضور بر سر مزار غزاله چلابی، از کشتهشدگان خیزش انقلابی در شهر آمل، ترانه «برای» را همخوانی کردند.
تعداد زیادی از شهروندان پیامکی را از سامانه پیامکی سازمان تامین اجتماعی دریافت کردهاند که به نظر میرسد این سامانه هک شده است. در این پیامک آمده «من یکی از کارمندهای تامین اجتماعی هستم، سازمان قصد داره از ابتدای سال آینده یارانهها را تقلیل بده. این تقلیل یارانه به دلیل افزایش بودجه سپاه، امر بهمعروف و صدا و سیما در بودجه ۱۴۰۲ هست. نباید سکوت اختیار کنیم.»
سازمان تامین اجتماعی در واکنش اعلام کرده موضوع مطرح شده در پیامک «از اساس جعلی و دروغپردازی» است.
کارزار منزوی سازی جمهوری اسلامی ایران نیز ادامه دارد. در ادامه اقدامات کارگردانهای کشورهای مختلف در خارج کردن فیلمهای خود از جشنواره جکومتی فجر، سازندگان فیلم سینمایی «شورشی» محصول بلژیک و لوکزامبورگ در بیانیهای اعلام کردند از حضور فیلمشان در جشنواره فجر خبر نداشتهاند و در حال خارج کردن آن از این رویداد هستند.
در فرانسه نیز، روزنامه فرانسوی لیبراسیون از تصمیم شهرداری «نوفللوشاتو» در حومه پاریس، برای حذف نام روحالله خمینی از این منطقه خبر داد. طبق این گزارش، این تصمیم درباره بنای یادبودی است که از سال ۲۰۱۷ در حیاط اقامتگاه سابق خمینی در این شهرک به همراه تصویر او قرار گرفته است.
در همین حال، پایگاه خبری حالوش گزارش داده که در پی تشدید فضای امنیتی در زاهدان، روز پنجشنبه هلیکوپتر نظامی بر فراز مسجد مکی و شهر در حال پرواز است.
از سوی دیگر، سعید مدنی جامعهشناس زندانی در تحلیلی مفصل با عنوان «صد سال و صد روز درباره خیزش مهسا» که وبسایت زیتون آن را منتشر کرده، نوشته است: «به سختی میتوان آیندهای را برای ایران تصور کرد که متاثر از اعتراضات اخیر نباشد.»
او افزود: «قطعا و یقینا سونامی حاصل از «خیزش مهسا» حافظان وضع موجود و محافظهکاران در نظام حکمرانی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.»
با این حال، مقامات جمهوری اسلامی ایران همچنان بر انکار خیزش انقلابی مردم و نسبت دادن اعتراضات به دشمن خارجی تاکید دارند.
ابراهیم رئیسی خیزش انقلابی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی ایران را «جنگ ترکیبی تمامعیار» علیه نظام خواند و گفت: «دشمن به بهانه مساله حجاب تهاجم عظیمی علیه فرهنگ و باورهای مردم تدارک دیده بود.»
عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش، نیز گفت: رهبر جمهوری اسلامی و حفظ تمامیت ارضی ایران خط قرمزماست و در این مسئله هرگز کوتاه نیامده و نخواهیم آمد؛ نیروهای ارتش تا پای جان روی این دو موضوع تاکید خواهند داشت.
حسین طائب، مشاور عالی فرماندهکل سپاه پاسداران، نیز گفت: ایران حقیقی الگوی جدید دموکراسی در جهان شده و در حال قدرت گرفتن است.
این در حالی است که واحد اطلاعات نشریه اکونومیست شاخص مردمسالاری در سال ۲۰۲۲ میلادی را منتشر کرده که بر اساس آن ایران از میان ۱۶۷ کشور در رتبه ۱۵۴ قرار گرفته است.
محمدعلی جعفری، فرمانده قرارگاه «بقیهالله» سپاه پاسداران، نیز گفت: «مردم باید به اصلاح سبک زندگی تشویق و به سوی سبک زندگی ایرانی-اسلامی سوق داده شوند.»
در ادامه سیاستهای زنستیزانه جمهوری اسلامی، سیما پروانهگهر، خبرنگار، در توییتی از ممنوعیت گریم برای گویندگان زن خبر در صدا و سیمای جمهوری اسلامی خبر داد و نوشت معاون سیاسی صدا و سیما از دو ماه قبل، گریمورهای بخشهای خبری را مرخص و اعلام کرده گویندگان زن خبر باید بدون هیچ آرایشی جلوی دوربین بروند.