به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حسین شبانی نژاد، فرماندار لامرد با اشاره به آتش سوزی در مجتمع آلومینیوم جنوب لامرد گفت: «قسمتی از این مجتمع به دلایل نامعلومی دچار آتش سوزی شد.»
فرماندار لامرد گفته که «تاکنون خسارت این آتشسوزی برآورد نشده است.»
منابع کارگری در شهرستان لامرد و کارخانه آلومینیم جنوب نیز به ایلنا گفتند: حوالی ساعت ۱۹ روز گذشته (سهشنبه ۲۴ تیر ماه) یک مورد آتشسوزی در سیستم روغن داغ (htm) واحد آندسازی کارخانه آلومینیوم جنوب واقع در منطقه ویژه اقتصادی لامرد رخ داد که این آتشسوزی پس از حدود دو ساعت مهار شد.»
به گزارش ایرنا، فاز نخست مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب که در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان لامرد مستقر است، با تولید ۱۲۰تن شمش آلومینیوم در روز، چهارم اردیبهشت ۹۹ به طور رسمی با دستور از راه دور رییس جمهوری به بهرهبرداری رسید.
محصولات این مجتمع در صنایع هوا فضا، صنایع دفاعی، صنایع خودرویی، صنعت ساختمانی، صنایع کابل و مفتول سازی و صنایع بسته بندی کاربرد دارد.