
اردوغان در این نشست خبری اظهار داشت: در دورهای که تنشها در حال افزایش و بحرانهای جدید مدام در حال ظهور است، ترکیه همچنان عدالت، صلح و دیپلماسی را در اولویت قرار میدهد.
او گفت: به صراحت میگویم، هر کسی که مانع دستیابی سوریه به صلح و ثبات پایدار شود، دولت سوریه و همچنین ما را در مقابلش خواهد یافت.
رئیس جمهور ترکیه بیان کرد: همانطور که اجازه ندادیم سوریه از طریق کریدور تروریسم تقسیم شود، اجازه نخواهیم داد این کشور از طریق کریدورهای دیگر نیز تجزیه شود.
اردوغان خاطرنشان کرد: درباره سوریه برخی بازیگران به جای آزمایش میزان صبر ترکیه باید قدر دوستی را بدانند، باید مانند یک دولت عمل کنند نه یک تشکل.
لازم به ذکر است که رژیم ایران یکی از عوامل بی ثباتی در سوریه و پس از سقوط رژیم اسد، تلاش داشته به روشهای مختلف ثبات این کشور را بر هم بزند.