نماد سایت Aznews TV

هفتمین روز اعتصاب کارگران هفت‌تپه؛ آغاز اعتراضات کارگران آبفا احواز

اعتصاب کارگران بخش‌های مختلف واحد کشاورزی و صنعتی نیشکر هفت‌تپه امروز یکشنبه اول تیرماه وارد هفتمین روز خود شده است.

از خواسته‌های کارگران نیشکر هفت‌تپه «پرداخت حقوق معوقه» آنان،‌« تمدید دفترچه بیمه»، «بازگشت به کار همکاران اخراجی»، «بازداشت امید اسدبیگی،‌ مدیرعامل شرکت»،‌ «خلع ید کارفرما و بخش خصوصی» و «بازگرداندن ثروت‌های اختلاس‌شده به کارگران» می‌باشد.

امید اسدبیگی مدیرعامل سابق نیشکرهفت تپه، متهم ردیف اول یک پرونده اخلال در نظام ارزی و پولی است که در کیفرخواست او عنوان اتهامی سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی به چشم می‌خورد.

در این میان یکی از کارگران مجتمع هفت‌تپه نیز به ایلنا گفت: تعدادی از کارگران معترض مانند روزهای گذشته در ساعات کاری در محوطه مجتمع و مقابل ساختمان فرمانداری جمع شده‌ و فعالیت کارخانه همچنان متوقف است.

وی با بیان اینکه همه ما خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و منفک کردن مجتمع از بخش خصوصی هستیم، گفت: تا این لحظه از جانب مدیریت مجتمع و مسئولان اداری استان پاسخ مشخصی به این خواسته‌های کارگران داده نشده است.

سندیکای کارگران هفت‌تپه نیز در کانال تلگرامی خود اعلام کرد، کارگران هفت‌تپه روز یکشنبه اول تیرماه در محوطه این مجتمع دست به اعتصاب زده‌اند.

همچنین سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه «هر گونه تهدید، ارعاب و توطئه» بر علیه کارگران معترض را محکوم کرده است.

اعتصاب کارگران نیشکر هفت‌تپه روز دوشنبه ۲۶ خرداد ماه وارد دور تازه‌ای شد که طی آن حدود ۸۰۰ کارگر در خصوص عدم پرداخت حقوق و بلاتکلیفی وضعیت خود تجمع اعتراضی را آغاز کردند.

کارگران نیشکر هفت تپه در آبان ماه سال ۹۷ در اعتراض به پرداخت نشدن دستمزدهای معوقه خود برای ۲۱ روز دست به اعتصاب زدند.

کارگران معتقد بودند که کارفرمای بخش خصوصی توان مدیریت کارخانه را ندارد و شورای کارگری می تواند بهتر از کارفرما این مجتمع را اداره کند.

این در حالیست که بر اساس گزارشات منتشر شده روز شنبه ۳۱ خرداد شماری از کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی احواز (خوزستان) برای اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات چند ماهه خود، در مقابل ساختمان استانداری این استان دست به تجمع زدند.

عادل حرباوی سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی احواز نیز با تأیید این خبر گفته که «کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان حدود پنج ماه حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.»

آقای حرباوی همچنین اظهار داشته که «بیش از ۶۳۰ نفر از کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان از پرداخت نشدن حقوق معوقه خود در مضیقه هستند.»

سرپرست شرکت آب و فاضلاب احواز اضافه کرده: «۲۴ ماه بیمه و چهار سال سنوات کارکنان پرداخت نشده.. است.»

تجمعات اعتراض کارگران به وضعیت معیشت در حالی صورت می‌گیرد که با اجرایی شدن تحریم‌های جدید آمریکا بر علیه سوریهبا نام «قانون سزار»، مقامات ایران اعلام کردند که جمهوری اسلامی «از هیچ اقدامی برای کاهش فشارها بر سوریه دریغ نخواهد کرد» و «همانند گذشته به همکاری‌های اقتصادی خود با حکومت بشار اسدادامه خواهد داد.

از دیگر سو، روز دوشنبه ۲۶ خرداد، کارگران تلمبه خانه غرب کارون (شرکت رامپکو) زیرمجموعه شرکت مهندسی توسعه نفت (متن) برای اعتراض به عدم پرداخت ۷ ماه حقوق خود مقابل استانداری احواز دست به تجمع زده بودند.

همچنین روز دوشنبه ۲۶ خرداد، کارکنان مراکز جامع خدمات سلامت شهرهای استان احواز (خوزستان)  نسبت به اخراج از کار وعدم پرداخت ۶ ماه حقوق خود مقابل استانداری تجمع اعتراضی برگزار کرده و خواستار بازگشت به‌کارشده بودند.

به‌علاو روز دوشنبه ۲۶ خرداد، کارگران فضای سبز شهرداری منطقه ۲ احواز؛

اعتراضات کارگران شرکت حمل ونقل خلیج در تهران، اعتراض کارگران کارخانجات مخابراتی ایران درشیراز؛

اعتراض کارگران ابنیه فنی زاگرس به عملکرد بخش خصوصی در پرداخت حقوق؛

اعتراض کارگران معدن البرز شرقی نسبت به وقت‌کُشی اداره کار و تامین اجتماعی سمنان برای بررسی پرونده کارگران مشمول قانون سخت و زیان‌آور؛

اعتراض کارگران شهرداری سوران در سیستان و بلوچستان نسبت به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق، عیدی و ۶ ماه حق بیمه؛

اعتراض کارگران کارخانه هپکو اراک نسبت به ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی؛

اعتراض کارگران شهرداری محمدشهر استان البرز نسبت به کاهش حقوق ناچیزشان بدستور شهردار با حقوق ۲۰ میلیون تومانی در تاریخ ۲۹ خرداد؛

اعتراض آتش‌نشانان شهرداری محمره (خرمشهر) نسبت به عدم تبدیل وضعیت وتاخیر در پرداخت ۳ ماه حقوق؛

تجمع اعتراضی کارگران فضای سبزشهرداری خرم آباد نسبت به عدم پرداخت ۱۱ ماه حقوق و وعده های توخالی مسئولان مقابل فرمانداری در تاریخ ۲۶ خرداد؛

اعتراضات آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی ایران نسبت به بلاتکلیفی استخدامی با تجمعی دیگر مقابل مجلس در تاریخ  ۲۷ خرداد؛

تجمع نانوایان یاسوج در اعتراض به قیمت پایین نان در مقابل ساختمان استانداری کهگیلویه و بویراحمد در تاریخ ۳۱ خرداد؛

تجمع کارگران شرکت کاشی اصفهان در مقابل درب این کارخانه در نجف‌آباد در تاریخ ۳۱ خرداد؛

تجمع ساکنان روستای عباس آباد شهرستان نهاوند در اعتراض به شرایط نامناسب معیشتی خود مقابل استانداری همدان در تاریخ ۳۱ خردادماه.

 

خروج از نسخه موبایل