
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آزربایجان شرقی از این کارگردان سنندجی دعوت کرده تا در دومین نشست تخصصی حکیم نظامی گنجهای در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در سالن استاد صیامی مجتمع فرهنگی سینمایی ۲۲ بهمن تبریز سخنرانی کند.
این فرد کُرد افراطی در طی جنگ آزادسازی قاراباغ، سخنان مغرضانه و نژادپرستانهای را بر علیه ملت و دولت آزربایجان منتشر کرده بود. پس از آن جمعی از فعالین آزربایجانی اعتراض خود را نسبت به این اقدام صادقی نشان داده بودند. صادقی نیز در پی این اعتراض فعالین آزربایجانی عنوان کرده بود: «آزربایجان شرقی و غربی هیچ ربطی به کشور آزربایجان ندارد و انتقادات علیه وی بیجاست.»
این در حالیست که این فرد هتاک و افراطی مطالب فراوانی را در خصوص کردهای ترکیه، عراق و سوریه منتشر و از آنها جانبداری نموده و همواره با کینه و نفرت، ترکیه را مورد هجمه قرار داده است.
در پی انتشار خبر دعوت از قطبالدین صادقی برای شرکت در نشست تخصصی حکیم نظامی گنجوی، «نوید محمدی» مدیر مسئول پایگاه خبری “یاز اکو” با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامیاش اطلاعاتی در رابطه با این فرد افراطی تورک ستیز به اشتراک گذاشته است. محمدی با اعلام اینکه وی لیست تمامی تالیفات صادقی چه کتاب و چه مقاله را مرور کرده، اما هیچ تحقیقی از وی نسبت به ادبیات کلاسیک بالاخص نظامی نیافته است.
محمدی در ادامه با اشاره به اینکه تنها اشارهی صادقی به نظامی عبارت از پست یک پاراگرافی وی که در آن بدون پرداختن به هنر و آثار نظامی و حتی فارغ از اشارهای به منسوبیت جغرافیایی نظامی به گنجه، صرفا تاکید میکند که نظامی ایرانی است. وی همچنین در ادامه تاکید میکند که مادر نظامی «کُرد» است.
قطب الدین صادقی در یک پست اینستاگرامی تصویری از خود با «شوان پرور» خواننده کُرد افراطی منتشر کرده است. شوان پرور خوانندهای است که در حمایت از گروههای تروریستی کُردی، آهنگی با عنوان «وا هاتن پیشمرگه» را خوانده است. شوان پرور در آهنگ دیگری با ادعای ارضی بر مناطق بزرگی از آزربایجان از جمله شهرهای اورمیه، قزوین، همدان و… موجب اعتراض جمعی از فعالین آزربایجانی شده بود.